Mina favoriter Änglakort & Tarotkort

2

Dom här korten är mina favoriter just nu.

Jag blandar alltid med flera olika kort när jag vägleder och jag tycker man ska välja de kort man dras till. Känn att bilderna talar till dig. Jag har massor av kort och vill ständigt ha flera och Doreen Virtue kommer med flera nya kortlekar per år.

Använd korten till att vägleda dig själv, ställa frågor och lyssna till din känsla när du tolkar. Låt korten visa dig vägen om du tex har fastnat.

 
Angel Answers

Så fina och kraftfulla kort med kort budskap. Tydligta budskap som ger klarhet.

Finns på engelska

  Änglatarot

En blandning av änglakort & tarotkort. Väldigt fina bilder som man bara ser mer och mer i. Ärkeänglar, sjöjungfrur, älvor, enhörningar, änglar.

Finns på engelska och svenska 

 
Gudinnekort

Kraftfulla & kärleksfulla gudinnor som vill hjälpa dig på vägen och på alla plan i livet. 

Finns på engelska och svenska.

  Änglaterapi

Kraftfull healing & vägledning av änglarna men främst Rafael & Michael.

Chakrasystemet finns även med i denna kortlek.

Finns på engelska och svenska

  Life purpose

Dom här korten handlar om din livsuppgift. Vägleder dig angående din karriär och andliga väg.  Finns bara på engelska 

  Osho Zen Tarot

Bygger på en förståelse av nuet, visdomen inom zen. Där vi lär oss att händelser i det yttre speglar våra tankar & känslor. Även om vi inte själva förstår dessa.

Finns på engelska och svenska

  Vildmarkens språk

En fantastisk kortlek som ger oss budskap från växter och djur.

Solöga har gjort denna kortlek, hon har även skrivit 2 böcker 

Djurens språk & Växternas språk som är så bra. Använder dom massor.  Stämmer alltid så bra när jag har mött ett djur i naturen eller sett från fönstret, bilen. Tittar i boken vad just det djuret har för budskap till mig och det stämmer alltid så bra.

Ha det gott

Kram❤️

Carola H

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Jag funderar på att köpa en kortlek med står o pendlar mellan änglarkort eller indiankort. Men kan för lite engelska för att förstå så det måste finnas på svenska. Samtidigt som jag vill köpa kort så säger en vännina att det är jättesvårt att tolka fast man läser innan till i en bok. Stämmer det? I går fick jag ett budskap till mig när jag kom ut genom dörren låg det en kolsvart fjäder på min trappa som hade spetsen inåt mot huset.

  • Hej det finns så många olika kortlekar att väljs mellan, jag tycker man ska börja med en enkel då gärna Änglakort.
   Som tex Ärkeänglarnas orakelkort eller Änglaterapi orakelkort eller Gudinnornas orakelkort.
   Är alltid svårare att tolka till sig själv men jag tycker dom här är bra
   Brukar rekommendera dom som nybörjar kortlekar
   Kram Carola

Lämna en tanke