Dagens kort

8

  
Budskapet med detta kort är att din själsfrände & äktenskapspartner finns i ditt liv eller är på väg in i ditt liv. En partner som du delar ett andligt öde med och ett högre syfte.

Ni ska hjälpa varandra att växa och att blomstra. Stötta och finnas där för varandra i vått och torrt. Dela er visdom med varandra, komplettera varandra. Det den ena saknar har den andra. En stor kärlek med ömhet, förståelse & där ni delar allt.

Har du ingen partner så be änglarna om hjälp att din själsfrände ska komma i din väg.

Du får även hjälp med att vara ärlig mot dig själv och avgöra om en relation är hälsosam och om ni verkligen passar för varandra. 

All kärlek❤️

Kram Carola 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Hej! Råkade hamna på din blogg och jag är väldigt intresserad av det andliga men jag har också ett problem. Jag lever med social fobi sedan många år tillbaka och jag känner att jag ibland blir trampad på men jag vet också att jag är mkt omtyckt av andra men jag vet inte vad jag ska göra för att gå vidare med mig själv. Jag undrar om du kan se någon ljusning på mitt liv eller bara säga något om mig? Nu vet jag inte om man kan ställa frågor så här på din blogg men jag tänkte fråga iaf.

  //Mvh Sari

  • Hej Sari
   Tack för att du läser min blogg
   Min känsla är att du ska stärka dig själv om du har känslan att bli trampad på. Jag har själv stärkt min självkänsla med yoga, andligutveckling, meditation.
   Hitta något dom passar dig som du mår bra av.
   Lycka till och kram Carola

 2. Oj vad dagens tanke kändes rätt för mig. Affirmerar till mig den rätta mannen för mig varje dag. Först kändes det som en omöjlighet. Nu känns det som en härlig möjlighet. Har fått besked av min guide att jag träffar honom i höst. Spännande♥♥

 3. Takk for dette budskapet. Jeg tror det vi skal ha, kommer til oss. I dag så jeg “tilfeldigvis” at noen hadde delt dagens kort på facebook. Gjennom tre-fire år har det føltes som om alle “har fått det til”, mens jeg har stått igjen alene. Håper og tror at min sjelevenn er like rundt hjørnet nå-har venter på han så lenge og gleder meg stort til å dele livet med ham❤️

  • Hej Marielle
   Önskar dig stort lycka till med att hitta din själsfrände, fortsätt att önska & affirmera
   Kram ❤️
   Carola

 4. Hej ♡ Skulle vara så intressant att få veta hur resten av mitt liv kommer vara ?
  Jag är så trött så inninordens trött ..
  egentligen har jag ju ett tryggt liv men har varit sedan många många år deprimerad till o från .Har 4 barn precis blivit mormor
  känner mig så rotlös ,hittar liksom inte mig skälv vet inte vem jag är eller hur jag ska/borde vara .Jag bara är
  Skulle kunna skriva hur mycket som helst detta blev nog väldigt rörigt .Svårt att få grepp om & precis så känner jag .På något sätt är det antingen svart eller vitt .
  Många varma kramar ….Mvh /Maria ?

  • Hej Maria
   Skulle vilja rekommendera dig Medialvägledning hos någon du känner tillit till.
   Det brukar ge en puff framåt och ge en riktning i livet.
   Få hjälp att se det man kanske inte ser och få klarhet.
   Sen en annan sak har du sett över ditt hormonella system?
   Titta på Mia Lundin eller Louise Edlund sidor på nätet om hormoner.
   Stor varm kram tillbaka?
   Carola

Lämna en tanke