På och av

10

Hej fina ni.

Mitt mående går verkligen upp och ner nu.

Vissa dagar mår jag bra och har mindre ont men andra dagar har jag så ont.

Har haft 2 dagar nu med mycket värk.

Har fått massage i går och tagit mig ut på promenad.

Jag skulle kunna gå hur lång som helst för då har jag inte ont smärtan blir värre efteråt.

Ju mera jag gör desto värre blir det.

Frågade min sjukgymnast om hon hade erfarenhet av att man får så här ont i muskler och in i skelettet efter cytostatika och det var väldigt vanligt och att det kan ta lite tid innan det försvinner.

Men det försvinner och tack för det.

Just nu känns min ländrygg som en sten sa hon, så det är inte konstigt att jag har ont.

Försöker lyssna och ta hand om mig på bästa sätt.

Promenera, meditera, yoga kan bara göra korta pass nu med några övningar.

Har en så bra muskelsalva från co Gerd.

Smörjer med den varje kväll och det hjälper mig att somna.

För värktabletter fungerar inte på mig och då vill jag inte belasta min kropp ännu mera.

Det jag får jobba mest på är tålamodet som vanligt.

Det som är svårast och att acceptera läget.

Hade en del planer med vänner och annat den här veckan som jag fått boka av och det är aldrig roligt.

Men nödvändigt och det har varit tufft att lära sig att lyssna och säga nej och inte göra saker ändå som jag tidigare skulle ha gjort.

Och inte heller planera in för mycket som jag också har en tendens att göra.

Ja men det är ju så roligt!!

Ja men det tar energi också.

Så är det verkligen

Svårt att hitta en balans.

När jag mår bra vill jag göra allt.

Nu har jag verkligen haft en period som jag träffat mycket vänner och det har varit så underbart och fyllt mig med energi.

Jag behöver sånt.

Det som fyller mig med energi.

Positiva energier.

Orkar inte med för mycket elände och negativa tankar nu, blir helt slut av det.

Rena, rena, rena mina energier o h släppa negativa band är så viktigt just nu.

Något jag slarvat med och som Birkan och jag har pratat så mycket om.

Jag har inte tänkt så mycket på mig och vad jag samlar på mig från andra, har mer tänkt på andra och renat och helat dom.

Men jag måste ju alltid börja med mig själv.

Så det är det jag gör nu.

Den gamla delen av mig värker bort nu och värken gör att jag blir tvingad att ta bättre hand om mig själv och att lyssna på min kropp.

Intuitionen har alltid varit stark men jag har inte lyssnat på min kropps signaler för min skull för mitt helande och läkande.

Läste i dag om att förlåtelse var så viktigt för kroppens läkning och det håller jag med om.

Jag har jobbat så mycket med att förlåta andra.

Nu jobbar jag med att förlåta mig själv.

Var rädd om dig och var kärleksfull och förlåtande mot dig själv.

Massor av kärlek och kramar

Carola

Affirmationer av Louise L Hay

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Kerstin Larsson on

  Hej Carola, jag tänker mig livet på jorden som ett nät eller en väv av trådar i guld som går från människa till människa och bildar ett mönster. Genom att utvecklas och gå vidare på livets väg upplever vi möten och händelser som finns en stund tills vi fortsätter ibland en kort tid i bland en lång. Tråden från mig till dig sänder tankar och kärlek när du behöver på samma sätt som de skickat tankar och kärlek till mig från dig när jag behövt. Tråden finns där för alltid in i evigheten. Ta hand om dig och du vet att tråden är stark och i guld och alltid finns❣️

 2. Blir alltid berörd av dina inlägg eftersom jag känner att du är allt annat än ytlig och självcentrerad, och du bryr dig osjälviskt om andra, fast du själv har ont och är trött Det är ett adelsmärke för en människa och är medicin för både dig och andra! Du har det jobbigt i efterskalven av en svår sjukdom och behandlingen av den, och du tar dig igenom dag efter dag med en sån beundransvärd kraft känner jag! Och du har sån koll på helhetssyn och hälsa och lever efter det, och du gör roliga saker. Ingen kan sköta sig bättre och bana för återhämtning mer än du tänker jag! Tror att så mycket i en kropp och själ måste vara under viss turbulens innan full läkning och balans är tillbaka, och det måste blåsa renande stormar och vara lite oväder, innan allt är “färdigt” efter din behandling. Och jag tror, som jag skrivit förut, att du står inför en härlig framtid, för världen behöver såna som du! Stor kram från mig!

  • Åhhh fina Ann🙏🏻❤️tack blir så rörd och tårögd av dina kloka ord.
   Tack för att du alltid tar dig tid att dela det du känner och du har sån förmåga att skriva💗som berör så.
   Tack🙏🏻💗kramar

 3. Så kloka ord du skriver Carolah!

  Känner igen mig i det du beskriver om att lyssna på sig själv och läka sig själv. Att det har varit mer av den andra varan, att hjälpa andra såväl som att ge som att lyssna.
  Och värken vet jag också vad du talar om. Gudskelov har jag inte cancer, men väl värk. Så jag känner igen mig i detta med bra och mindre bra dagar 🙂 <3 Upp och ner och att vilja mer än vad kroppen klarar för stunden, för det är ju så otroligt roligt att få utvecklas och träffa människor!

  Härligt att du är mera medveten om på och av knappen finns numera och hur du skall rena dig mera <3
  Du är så klok och det kanske är möjligt att vi en dag kanske träffas i verkliga livet, när det så skall ske 😀

  Kramar Tina

  • Tack fina Tina💗🙏🏻det vore så roligt att ses någon gång verkligen. Tack för dina fina ord 💗🙏🏻kramar Carola

Lämna en tanke