Känner sån tacksamhet i dag

4

Hej fina.

Ännu en utbildningsdag framför mig, så underbart.

Sitter på tåget och tänker på mitt år som varit och det är min födelsedag i dag.

Och det är så mycket som hänt sen min förra födelsedag.

Både positivt och negativt men mest positivt så här i efterhand.

Men framförallt så är jag så tacksam att jag får fira ännu en födelsedag med mina kära.

Är så tacksam för livet och för min familj och vänner.

Att jag får en ny möjlighet och snart ett nytt år med många spännande saker framför mig.

Både som jag vet men också som jag inte vet.

Och det känns så bra.

Känner förväntan och nyfikenhet på det som kommer och jag behöver inte veta.

Det kommer bli bra är min magkänsla och det räcker.

Tack för att du läser och var rädd om dig och stå alltid upp för den du är och det du tror på.

Massor av kramar♥️

Carola

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Hej Carola! Har läst din blogg men aldrig kommenterat i den. Fört vill jag säga GRATTIS på födelsedagen! önskar dig en underbar dag. Du är en otrolig kämpe, du har trots allt som du går igenom stått på dig gjort det du kan och inte gett upp. Jag påpekar det för att jag har nära och kära som har gått igenom samma sak med olika utgångar och vet hur viktigt det är att inte bara vara rädd utan i den mån man kan också ge sig f_n på att det ska bli bra. Du tar till vara på livet och det är inte alla som gör det trots att dom har gått igenom det du har. Tack för att du delar med dig, kramar Sandra

  • Hej Sandra
   Tack snälla för dina fina ord, värmer verkligen i hjärtat❤️🙏🏻och tack för att du skriver och delar.
   Massor av tack och kramar till dig❤️
   Carola

 2. Verligen skönt att få läsa dina tankar…sitter själv i samma båt , som du…varmaste tack för att du orkar dela med dej om alla känslor ..

Lämna en tanke